Prettig wonen in Park Hoogveld Heerlen

Plan Park Hoogveld is een bijzonder woongebied en ligt aan de zuidkant van Heerlen, aan de rand van het buitengebied, midden in het heuvelachtige gebied.

Wonen in een park

Deze woonwijk kenmerkt zich door de grote variatie in woningtypen en bijbehorende diversiteit.

Juist deze kenmerken maken het zo aantrekkelijk; heerlijk comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving en toch vlakbij de stad. Wat wil een mens nog meer!

Daarom niet voor niets Park Hoogveld genoemd.

Groene woonwijk
Deze groene en rustige woonwijk is qua opzet bijzonder te noemen en biedt een mooie afspiegeling van hedendaagse woningbouw in het hogere én midden segment.

Strakke gevels
Inspirerende strakke gevels aan glooiende straten waarbij men optimaal rekening heeft gehouden met de aanwezige hoogteverschillen. Kortom wonen in de heuvels van Heerlen.

Mooie wandelpaden
Een park vormt het centrale deel van de wijk, omzoomd door mooie wandelpaden. Een groene open wijk, waarin park en bebouwing op natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.

EEN Impressie VAN Park Hoogveld Heerlen

In Park Hoogveld zijn inmiddels al vele prachtige woningen gebouwd.

Bent u op zoek naar een fijne comfortabele woning, dan biedt Park Hoogveld u die kans!

In de toekomst zullen er nieuwe woningtypes worden aangeboden waaronder vrijstaand geschakelde, halfvrijstaande- en geschakelde woningen. Houdt het aanbod bij koopwoningen en bouwkavels in de gaten.

Bekijk het plan