Park Hoogveld

Riante Bouwkavels

Pak die kans en maak kennis met de unieke bouwmogelijkheden.”

In Park Hoogveld worden verspreid over het hele plan diverse riante bouwkavels te koop aangeboden, geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning.

Aanbod bouwkavels

Kavel Straat Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status
20 Hoefblad 620 m² - Optie
32 Hoefblad 853 m² € 270.500,- Te koop
107 Gentiaan 903 m² - Optie
108 Gentiaan 840 m² - Optie
109 Gentiaan 724 m² - Optie
125 Anemoon 727 m² € 185.000,- Te koop
126 Anemoon 882 m² € 225.000,- Te koop
163 Pinksterbloem 1149 m² - Optie
179 Klaproos 764 m² - Optie
207 Pinksterbloem 700 m² - Optie

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend.

Stappenplan bij het kopen van een bouwkavel

Tips bij het kopen van een bouwkavel:

FAQ Panels are disabled in editmode.

De eerste echte stap tot koop is het nemen van een optie

Bent u er voor u zelf al uit welke beschikbare kavel het meest voldoet aan uw woonwens, dan kunt een optie nemen op deze bouwkavel.

Hieraan zijn geen kosten verbonden. Hoogveld Heerlen BV verstrekt in eerste instantie een optie voor de duur van 2 maanden. Zodat de kandidaat-koper ruim de tijd heeft alles nader uit te zoeken. De financiële haalbaarheid, de architect/aannemer. Misschien kan er al een vooroverleg omgevingsvergunning bij de gemeente worden ingediend? Kortom na die eerste 2 maanden zal het duidelijk zijn of het gewenste bouwplan haalbaar is en in goed overleg met ons kan de optie dan worden verlengd. 

Een verkoopgesprek met ons behoort ook tot mogelijkheden, wilt u nog eens van gedachten wisselen dan horen wij dat graag.

Omgevingsvergunning

Hoogveld Heerlen BV verstrekt de benodigde informatie zoals het kavelpaspoort, funderingsadvies, de bodemonderzoek(en), bestemmingsplan-voorschriften, et cetera. Maar ook de ligging van de huisaansluiting(en). 

Koopovereenkomst

Het tekenen van de definitieve koopovereenkomst voor de bouwkavel wordt in goed overleg bepaald. Na het tekenen van deze koopovereenkomst heeft u nog enkele weken voor het passeren van de akte van levering bij de notaris. Daarna is de kavel 100% uw eigendom en kan er gestart worden met de bouw.

Veel succes met de plannen, wij adviseren u graag!